کابل کشی و استقرار شبکه

کابل کشی و استقرار شبکه
زمانی که بین دوربین ها یا سوئیچ شبکه و حتی رک ها و پرینترها و… می خواهیم ارتباط بر قرار کنیم باید از کابل شبکه استفاده کرد. با استفاده از کابل کشی شبکه تمامی پورت ها به هم متصل می شوند

 اتصال بین نود های شبکه و رک ها همگی مثالی از مصرف کابل شبکه هستند که در ساختمان ها و فضاها می باشند

کابل کشی اصولی در پویش فناوران ماهان

چگونگی تشخیص استاندارد بودن کابل کشی
کابل ها انواع مختلفی دارند که با توجه به نیاز برای مصرف باید تهیه گردند.
اغلب تصور میکنند هرچه کابل قوی تر و قطور تر باشد بهتر است در صورتی که میزان قدرت بستگی به کابرد در نوع وسیله دارد.
انتخاب نوع کابل و شرکت سازنده، مسیر عبوری کابل های شبکه و نحوه اتصال سوکت و کیستون با کابل شبکه از موارد پراهمیت می باشد.
کم توجهی به آن باعث افت سرعت و بازدهی در سیستم شبکه می شود.
گاهاً بسیاری از نقص ها در اتصال و قطعی ها به خاطره همین بی توجهی و سهل انگاری می باشد.
. انواع کابل شبکه در دسته بندی های مختلف شیلددار و بدون شیلد و در category های مختلف مانند cat5,cat6,ca7 وجود دارند که در حال حاضر کابل cat6 و cat6a بیشترین استفاده را در شبکه ها دارند زیرا از سرعت 10G پشتیبانی می کنند و سرعت و بازدهی مناسبی را در کاربردهای مختلف در شبکه نشان داده اند.
از کابل فیبر نوری کمتر در داخل شبکه استفاده شده و بیشتر در ارتباطات راه دور، ارتباط بین سوئیچ ها، اتصالات کارت شبکه 10G و ارتباطات شبکه SAN بهره میبریم.

کابل کشی ساخت یافته
در کابل کشی ساختار یافته اصول طراحی و نصب صحیح کابل شبکه ، کانکتورها ، سوکت RJ ، کیستون و پچ پنل رعایت می گردد  تا همه چیز طبق استاندارد ها و اصول موجود پیش برود.
در سازمان هایی که خدمات آن ها به روش مکانیزه صورت میگیرد کیفیت انجام این خدمات بسیار مهم بوده چون در یکپارچگی و استاندارد سازی سازمان اثر دارد.
اگر اصولی نباشد نه تنها باعث افت بازدهی می گردد بلکه به دلیل سهل انگاری در آنده سازمان یا شرکت می تواند هزینه های سنگینی را وارد کند.
اگر برای شبکه خود از متخصصین با تجربه استفاده کنید آن ها شبکه را براساس استاندارد های روز راه اندازی می کنند و دیگر نیازی به استرس برای خرابی یا نقص در سیستم نمی باشد.
ما همواره به مشتریان خود اطمینان می دهیم که عیب یابی شبکه و توسعه آن نیاز مند پشتیبانی می باشد و این پشتیبانی را بهترین متخصصین پسیو ما انجام خواهند داد.

.معیار های استاندارد بودن شبکه

معیارهایی برای استاندارد بودن شبکه وجود دارد البته باید یادآور شد که این معیارها بستگی به نوع شبکه و نیاز سازمان متفاوت خواهند شد
رعایت فاصله بین نودهای شبکه تا رک عموما از 90 متر نباید بیشتر شود.
قرارگیری تجهیزات درون رک
برای ارتباط بین سوئیچ ها و سوئیچ اصلی (دیتاسنتر) از دو عدد کابل متفاوت استفاده می کنند که اگر یکی دچار نقص شد ، باعث قطعی کل شبکه نگردد.
با تشخیص متخصصین زمانی که محیط سازمان دارای نویز و امواج الکترومغناطیس بوده باید از کابل های فویلدار یا شیلدار استفاده نمود.
برای تجهیزات شبکه معمولا برند تجهیزات پسیو را مانند هم انتخاب می کنند.
برای تشخیص یا تقلبی بودن کابل ها را با ضمانت تست فلوک  خریداری می کنند.
انتها و ابتدای کابل ها را برچسب گذاری می کنند تا نقشه شبکه آسان گرددد و در صورت بروز نقص، پیدا کردن مشکل راحت تر باشد.
استفاده از پچ کورد با رنگ های مختلف برای مشخص نمودن طبقات
برای جلوگیری از نویز ، از لامپ های مهتابی استفاده نمی گردد.
استفاده از پچ پنل برای مرتب سازی کابل های درون رک
زمانی که کابل های شبکه و برق کنار یکدیگر هستند از داکت را ترانک استفاده می گردد.